Korzystanie z witryny Bezuzyteczna.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies.

Akceptuję Politykę plików cookies (Nie pokazuj mi więcej tego powiadomienia).
Rejestracja
Dodano: 28 grudnia 2016 o 19:00:02 przez marysia
Dodano: 28 grudnia 2016 o 19:01:39 przez marysia
Koszenilą barwi się sosy, napoje alkoholowe i owocowe, nadzienia do ciast, mięsa, wypieki, jogurty i polewy. Znajduje też szerokie zastosowanie w przemyśle kosmetycznym. Barwi się nią np. cienie do powiek czy szampony.
Dodano: 06 grudnia 2016 o 12:16:00 przez callista006
To prawda. Może to zrobić jednak tylko raz.
Dodano: 14 listopada 2016 o 14:22:22 przez callista006
To ma sens. Rośliny dają nam tlen, dopóki nie umrzemy, ulegniemy rozkładowi i to one konsumują nas.
Dodano: 02 listopada 2016 o 09:56:39 przez callista006
Dodano: 02 listopada 2016 o 09:46:30 przez callista006
Dodano: 20 października 2016 o 14:00:34 przez kittycorn