Korzystanie z witryny Bezuzyteczna.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies.

Akceptuję Politykę plików cookies (Nie pokazuj mi więcej tego powiadomienia).
Rejestracja
Dodano: 18 lutego 2017 o 11:51:14 przez myrmek
źródło: wiedza własna
Polecamy

Zobacz jeszcze

I to, dlaczego tak często budzą się niewyspani.
Dodano: 13 lutego 2017 o 13:05:37 przez Szyszka
Obrazek zwinięty, kliknij aby rozwinąć
Dodano: 21 grudnia 2016 o 11:43:09 przez Glono
Oto porównanie serca kurczaka hodowanego naturalnie na wsi (po lewej) i kurzego serca z marketu (po prawej). Różnica jest widoczna gołym okiem... Warto zjeść mniej kurczaka, ale droższego - takiego, który pochodzi z naturalnej wybiegowej hodowli, a nie z fermy, gdzie jest stłoczony i nie ma dostępu do światła słonecznego.
Dodano: 26 stycznia 2016 o 18:27:52 przez KasztanGniewu
Dodano: 08 sierpnia 2015 o 17:34:08 przez RoundHere
W rzeczywistości jest to czarne przedplecze, które na każdym z boków jest ozdobione białymi plamkami. Oczy znajdują się na czarnej główce z przodu, tuż obok mniejszych białych plamek. Widzisz je?
Dodano: 02 kwietnia 2015 o 22:44:08 przez RoundHere
Obrazek zwinięty, kliknij aby rozwinąć
Dodano: 08 stycznia 2015 o 12:55:13 przez legero
Dodano: 07 stycznia 2015 o 14:19:42 przez Davmiguel06