Korzystanie z witryny Bezuzyteczna.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies.

Akceptuję Politykę plików cookies (Nie pokazuj mi więcej tego powiadomienia).
Rejestracja
Dodano: 23 października 2017 o 13:30:33 przez RoundHere
Polecamy

Zobacz jeszcze

Dodano: 21 września 2016 o 13:04:52 przez kittycorn
Niezbędnym składnikiem kebaba są sosy – wszelkiego rodzaju, jednak przeważa czosnkowy oraz pikantny paprykowy. Bazą do takich sosów jest majonez i/lub olej. Często dodaje się wzmacniacze smaku, sztuczne mieszanki przyprawowe i inne świństwa. Najlepszym wyjściem jest sos na bazie jogurtu naturalnego, ale trudno o taki w czystej w postaci. Pytając sprzedawcy o skład sosów najczęściej usłyszymy, że jest to sos jogurtowo-majonezowy, więc to jedyne, stosunkowo dobre rozwiązanie. Jaki jest najlepszy w
Obrazek zwinięty, kliknij aby rozwinąć
źródło: http://be-healthy-and-beauty.blog.pl/co-siedzi-w-kebabie-i-dlaczego-jest-on-taki-zly/
Dodano: 18 maja 2016 o 12:54:38 przez RoundHere
Dodano: 28 sierpnia 2015 o 15:05:39 przez RoundHere
Naukowcy nie są w stanie do końca wytłumaczyć to zjawisko.
źródło: http://www.npr.org/sections/thesalt/2014/06/17/322920045/red-fish-blue-fish-where-the-fish-flesh-rainbow-comes-from
Dodano: 26 lipca 2015 o 17:31:38 przez callista006
Obrazek zwinięty, kliknij aby rozwinąć
Dodano: 08 czerwca 2015 o 18:38:35 przez RoundHere
źródło: www.pl.wikipedia.org/wiki/Maryla_Rodowicz
Dodano: 31 maja 2015 o 16:36:59 przez mati2x
Dodano: 13 lutego 2015 o 16:50:58 przez Davmiguel06