Korzystanie z witryny Bezuzyteczna.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies.

Akceptuję Politykę plików cookies (Nie pokazuj mi więcej tego powiadomienia).
Rejestracja
Dodano: 29 stycznia 2015 o 12:23:54 przez 1chips
Polecamy

Zobacz jeszcze

Dodano: 12 kwietnia 2017 o 13:40:39 przez RoundHere
Dodano: 26 stycznia 2017 o 13:40:05 przez Ivan
Internauci kłócą się o kolor klapek. Jedni uważają, że są niebiesko-czarne, inni natomiast upierają się przy biało-złotych.
Dodano: 23 listopada 2016 o 11:03:59 przez sin
Obrazek zwinięty, kliknij aby rozwinąć
Dodano: 18 grudnia 2015 o 11:33:13 przez KasztanGniewu
Gdy chleb robi się czerstwy wilgoć z jego wnętrza przedostaje się do skórki. W wyniku tego jest z wierzchu miękki, a w środku suchy. Włożenie go do piekarnika sprawia, że woda wyparowuje ze skórki, dzięki czemu jest znowu chrupiąca. Na dodatek wnętrze jest ponownie miękkie.
źródło: https://www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=634&q=chleb+w+piekarniku&oq=chleb+w+p&gs_l=img.1.3.0l2j0i30l2j0i8i30j0i24l5.2107.7479.0.10351.9.8.0.1.1.0.213.1537.0j4j4.8.0....0...1ac.1.64.img..0.9.1558.fy0piLc5lsc#imgrc=6vIV
Dodano: 23 maja 2015 o 19:45:59 przez faczetczoszepleni
Dodano: 03 lutego 2015 o 14:52:56 przez RoundHere
źródło: 12t
Dodano: 05 maja 2014 o 21:32:13 przez Kinia321