Korzystanie z witryny Bezuzyteczna.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies.

Akceptuję Politykę plików cookies (Nie pokazuj mi więcej tego powiadomienia).
Rejestracja
Polecamy

Zobacz jeszcze

źródło: https://www.instagram.com/sophiahadjipanteli/
Dodano: 20 grudnia 2017 o 13:54:09 przez marysia
Dodano: 13 lutego 2017 o 12:09:29 przez RoundHere
Po co?
Dodano: 27 października 2016 o 15:36:01 przez sin
Dodano: 24 listopada 2015 o 11:51:36 przez BeeF
Kara Crabb, publicystka magazynu „Vice”, postanowiła przeprowadzić szalony eksperyment. Postanowiła sprawdzić, jak smakuje śluz szyjkowy wytwarzany przez szyjkę macicy - donosi Papilot. - Konsystencją i wyglądem przypomina białko jajka. Czy kobiecy płyn to ludzki odpowiednik otoczki kurzego żółtka? Czy jest zjadliwy? - zastanawia się Kara. Kobieta postanowiła więc zebrać trochę śluzu i wrzucić go na patelnię. Śluz zaczął skwierczeć i bardzo się skurczył. Kara doprawiła go solą i omal nie zwymiot
źródło: http://www.papilot.pl/ginekolog/31600/Jak-smakuje-sluz-z-pochwy-Ona-usmazyla-go-na-patelni-i-ZJADLA-Oto-jej-relacja.html
Dodano: 16 września 2015 o 10:55:02 przez RoundHere
Dodano: 03 sierpnia 2015 o 15:18:05 przez BeeF
Dodano: 24 lutego 2015 o 17:57:40 przez Davmiguel06