Korzystanie z witryny Bezuzyteczna.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies.

Akceptuję Politykę plików cookies (Nie pokazuj mi więcej tego powiadomienia).
Rejestracja
Dodano: 19 maja 2014 o 22:04:50 przez defdef
Polecamy

Zobacz jeszcze

Dodano: 07 września 2015 o 16:21:38 przez BeeF
Dodano: 17 czerwca 2015 o 16:58:30 przez callista006
Dodano: 11 września 2014 o 14:08:38 przez lorenzo8
Jest to prawdopodobnie spowodowane licznymi toksynami na które narażeni byli nasi przodkowie w spożywanych posiłkach. "Gorzki" smak lepiej ostrzegał przed toksycznymi substancjami, a ich większa ilość wyczula nas nawet na najdrobniejszą ich zawartość w pokarmie.
źródło: https://en.wikipedia.org/wiki/Taste_receptor#Mechanism_of_action
Dodano: 10 lipca 2014 o 13:37:17 przez Pan Rysownik
Dodano: 05 lutego 2014 o 22:34:10 przez ~Indu
Obrazek zwinięty, kliknij aby rozwinąć
źródło: wow-europe.com
Dodano: 01 lutego 2014 o 08:30:10 przez saphhiroth
Dodano: 21 listopada 2013 o 00:23:24 przez RoundHere