Korzystanie z witryny Bezuzyteczna.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies.

Akceptuję Politykę plików cookies (Nie pokazuj mi więcej tego powiadomienia).
Rejestracja
Jeśli tak, to kupujesz mleko sterylizowane. Metoda UHT polega na podgrzewaniu mleka w temperaturze 135-150 stopni przez około 2-9 sekund. Wysoka temperatura powoduje zniszczenie flory bakteryjnej i przedłuża w ten sposób termin przydatności produktu (nawet do kilku miesięcy). Niestety, razem ze złymi bakteriami zniszczeniu ulegają te dobre bakterie. Mleko to ma mniej wyrazisty smak niż to o krótszej dacie spożycia. Zwracajcie na to uwagę!
Dodano: 03 marca 2015 o 17:52:57 przez RoundHere
Polecamy

Zobacz jeszcze

Konsumenci w Wielkiej Brytanii, gdzie firma zdecydowała się przeprowadzić tę zmianę, czują się oszukani, bo w opakowaniu czekolada wygląda tak samo, ale o 10 procent zmniejszyła się jej waga, czego nie da się powiedzieć o jej cenie. Toblerone broni się, że "jakość czekolady pozostała taka sama".
Obrazek zwinięty, kliknij aby rozwinąć
źródło: http://www.bbc.co.uk/news/uk-37904703
Dodano: 09 listopada 2016 o 19:33:28 przez Podolski
"Na metę dotarliśmy nie na 7 lecz na 6 miejscu i wbrew temu co mówił lektor, zrzucono nas o dwa miejsca a nie o jedno. Oczywiście nie mam o te przekłamania pretensji bo najważniejsze jest to co przeżyliśmy, zobaczyli i się pośmiali, ale prawda jest taka, że w telewizji najważniejszy jest montaż" - napisał na Facebooku.
Dodano: 16 września 2016 o 15:06:55 przez sin
Dodano: 10 lutego 2016 o 17:38:52 przez callista006
Obrazek zwinięty, kliknij aby rozwinąć
Dodano: 30 czerwca 2015 o 18:38:40 przez BeeF
Dodano: 25 kwietnia 2015 o 13:03:22 przez defdef
Dodano: 27 stycznia 2015 o 12:58:51 przez 1chips
Dodano: 21 stycznia 2015 o 16:55:57 przez Davmiguel06